×

Преведи ја страницата

Галерија

« Назад во галерија

Посета на ученици од ОУ од општина Охрид по повод месецот на книгата во просториите на НУ Библиотека „Григор Прличев“ и средба со роднокрајниот автор Смиле Наумоски - Брсјак.