×

Преведи ја страницата

Галерија

« Назад во галерија

По повод месецот на книгата на 26.10.2017 посета на учениците од 3-то одд. со своите наставници од ОУ „Братство Единство“ - Охрид на НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид