Роднокрајни автори родени во февруари

Роднокрајни автори родени во февруари

Posted by Milco Jovanoski in Огледало 15 Feb 2024

16 февруари, 2024 г.

До крајот на февруари во НУ Библиотека „Григор Прличев“ на влезот во одделот за зајмување е отворена изложбата на книги од Роднокрајни автори родени во февруари.

На дофат е речиси целото творешетво од авторите: Борис Бојаџиски, Владимир Попоски, Панде Шикаловски – Чкалов, Трајан Мартиноски и Ристо Јованоски.
Изложбата на книги може да се види секој работен ден од 8: 30 до 18: 30 часот.

НУ Библиотека