Во пресрет на 7 Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид – Изложба на книги од НОБ и Револуцијата

Во пресрет на 7 Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид – Изложба на книги од НОБ и Револуцијата

Posted by Milco Jovanoski in Околу нас 06 Nov 2023

6 ноември, 2023 г. 

   7 Ноември е Ден на ослободувањето на Охрид .

Во пресрет на празникот нашата НУ Библиотека во одделот за издавање постави изложба од дела посветени на Охрид во НОБ и Револуцијата.

Читателите и сите заинтересирани ќе можат да ја видат секој работен ден од 8 и30 до 18 и 30 часот.

 

НУ Библиотека