Пет нови наслови во Библиотеката

Пет нови наслови во Библиотеката

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 10 Mar 2023

10 март, 2023 г. 

Оваа недела ви претставуваме уште пет наслови кои можете да ги позајмите од нашата Библиотека.

Сенките на љубовта од Јанко Лесковар во издание на Ѓурѓа и Заследи ме од роднокрајниот автор Јордан Коцевски во издание на ПНВ Публикации.

Следните три наслови се романи од тројца светски познати писатели:

Безнадежно совршенство од Колин Хувер – Литература.мк , Кралство од Ју Несбе, од издвачот Три и Аурис роман  од Винсен Клиш заснован на идеја на Себастијан Фицек од Сакам книги.

Потсетуваме дека  Библиотеката за читателите е отворена од понеделник до петок од 8 и 30 до 18 и 30 часот.

Членарината за деца е 200 а за возрасни 300 денари годишно.

НУ Библиотека