Нови пет книги – секоја за себе посебен свет

Нови пет книги – секоја за себе посебен свет

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 23 Aug 2022

24 август, 2022 г.

Уште од денеска во нашиот оддел за зајмување побарајте ги следните нови наслови:

„Мојот не баш совршен живот“ и „Го имам твојот број“обете од авторката Софи Кинсела во издание на Сакам книги.

Побарајте ги и трите романи во издание на Книгохоличари: „Надеж помеѓу страниците“ од Пепер Башам,  „Во потрага по Ноел“ од Ричард Пол Еванс  и „Девојката Ангел“ од Ен Мари Бриар.

     

Потсетување дека годишната членарина за возрасни е 300 а за деца 200 денари.

Работното време на библиотеката со читатели е од понеделник до петок од 8 и 30 д0 16.00 часот.

НУ Библиотека