Пет нови наслови од издавачот „Книгохоличари“

Пет нови наслови од издавачот „Книгохоличари“

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 10 Aug 2022

10 август, 2022 г. 

Во одделот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид од денеска побарајте ги следните нови наслови:

 

„Ирене“ и „Крвава венчавка“ од Пјер Лемтер, „Овој човек“ од Џоди Елен Малпас, „Париската сопруга“ од Пола Меклејн и „Затвори ги очите“ од Рејчел Абот.

Сите книги се од издавачката куќа „ Книгохоличари“.

Потсетуваме дека годишната членарина за возрасни е 300 а за деца 200 денари.

До почетокот на септември, НУ Библиотека за читатели е отворена секој ден од понеделник до петок од 8 и 30 до 16 часот.

НУ Библиотека