Пет нови наслови во нашата Библиотека

Пет нови наслови во нашата Библиотека

Posted by Milco Jovanoski in Нови книги 27 Jul 2022

27 јули,2022 г. 

НУ Библиотека „Григор Прличев“ на полиците има пет нови книги – бестселери кои сигурни сме дека ќе го привлечат вниманието на нашата читателска јавност, особено на нашите членови. Од денеска можете да ги побарате следните наслови:

„Ќерката“ од Луси Досон издание на  Книгохоличари

„Шефот од соништата“ од авторот Вај Киленд

„Од жарјето“ од Али Мртинез

„Очи од сребро, очи од злато“ Елен О Конел

„Месечарот“ од Себастијан Фицек сите во издание на Сакам книги.

Потсетуваме дека годишната членарина во библиотеката за возрасни е 300 а за деца 200 денари.

Одделот за зајмување работи од понеделник до петок од 8:30 до 16:00 часот.

НУ Библиотека