×

Преведи ја страницата

“Ѕвезди на светската книжевност”

20 јуни 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид Ве поканува на промоција “Ѕвезди на светската книжевност”.
Промоцијата ќе се одржи на 21.06.2017 (среда) во 11 часот во Прличевата одаја при НУ Библиотека “Григор Прличев ” – Охрид.

"Ѕвезди на светската книжевност"