×

Преведи ја страницата

Збогатен книжниот фонд на НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид

8 февруари 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид со помош на Министерство за култура на Република Македонија го збогатува својот книжен фонд. Во последно време многу институции, поединци, фирми се решаваат дел од својот обемен книжен фонд да го подарат за да биде обработен и достапен за читателите.

Неодамна Охридска банка АД Скопје го отстапи својот целокупен фонд на книги од својата библиотека, на НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид. Во знак на почит на нивниот убав гест Билјана Андреска претставник од банката  прими БЛАГОДАРНИЦА од библиотеката.

Збогатен книжниот фонд на НУ Библиотека "Григор Прличев" - Охрид

Збогатен книжниот фонд на НУ Библиотека "Григор Прличев" - Охрид

Збогатен книжниот фонд на НУ Библиотека "Григор Прличев" - Охрид