×

Преведи ја страницата

Во среда промоција на стихозбирка од Ило Кафеџиоски – Кафе

29 јули, 2019 

Во организација на НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид и издавачот „Дата Песнопој“ од Битола во среда на 31 јули ќе биде промовирана стихозбирката „Соѕвездие низ магичниот круг“ од Ило Кафеџиоски – Кафе .

ilo kafezioski kafe

Промотор ќе биде Ванѓелко Лозановски а стихови од книгата ќе читаат:  Љубица Чифлигароска и Цветко Божиноски.

Промоцијата ќе се одржи во Прличевата одаја на библиотеката со почеток во 12 часот.