×

Преведи ја страницата

Во посета на библиотеката ученици од ОУ „Св. Климент Охридски“

4 ноември, 2019 г. 

Денеска во посета на нашата НУ Библиотека „Григор Прличев“ беа ученици од трето одделение од ОУ „Св. Климент Охридски“ од Охрид .

sv kl. 1

Покрај ученици од централното училиште гости ни беа и деца  од Подрачното училиште во населбата Даљан.

sv kl 3

Посетата ја реализираа одделенските наставнички: Билјана Мишева,Александра Родиќ и Славица Николоска.

sv kliment 4

sv kl 5

sv kliment

Колегите од библиотеката им го објаснија процесот на работа на библиотеката а малите гостинчиња поставуваа грст интересни прашања со кои до детали ја открија работата на нашата установа.