×

Преведи ја страницата

Во петок во библиотеката промоција на романот “Новиот ден” од Смиле Наумоски – Брсјак и доделување благодарница на Назмије Денкоски

20 април 2016

Во петок 22 април во просториите на НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид, ќе биде промовиран романот за деца и млади “Новиот ден” од авторот Смиле Наумоски – Брсјак.

За романот ќе говорат: Бранко Цветкоски, Д-р Мерсиха Исмајлоска и Стојан Тарапуза.

Промоцијата ќе започне во 12:00 часот во Прличевата Одаја при НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид.

Истиот ден веднаш после промоцијата на овај роман, библиотеката ќе и додели благодарница на Г-ица Назмије Денкоски за нејзиниот вложен труд и професионалните заложби во изработка на новата веб страна на библиотеката.