×

Преведи ја страницата

Средба на охридските роднокрајни писатели

12 јуни 2018

На 14.06.2018 (четврток) со почеток во 12:00 часот во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид, ќе се одржи средба на охридските роднокрајни писатели:

  • Славе Ѓорѓо Димоски
  • Смиле Наумоски – Брсјак
  • Тоде Илиевски
  • Зоран Јакимоски
  • Дамјана Видичевска
  • Маја Мојсова
  • Марина Икономова – Шокева

Овај културен настан ќе биде прв од серијата планирана за оваа година.

Средба на охридските писатели