×

Преведи ја страницата

Соопштение

24 март 2016

Во петок, 25 март, НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид, организира литературна средба “Тежината на лавровиот венец на Прличев“ – легенди и преданија.

Излагач на настанот ќе биде Г-дин Никола Бошале.

Средбата ќе започне во 12 часот во Прличевата Одаја при НУ Библиотека “Григор Прличев“ -Охрид.