×

Преведи ја страницата

Промоција на романот “Доилката” од Лилјана Пандева

07 август 2017

Промоција на романот “Доилката” од Лилјана Пандева добитник на наградата ,,Стале Попов’’ на ДПМ за најдобро прозно остварување во 2016 година.