×

Преведи ја страницата

Промоција на книгата “Сага за Охрид” од охридската новинарка Валентина Нелоска

8 февруари 2018

Промоција на книгата "Сага за Охрид" од охридската новинарка Валентина Нелоска

На чествувањето на Прличеви беседи беше промовирана и книгата “Сага за Охрид” од Валентина Нелоска. За книгата говореа проф. д-р Павле Митрески и новинарот и публицист м-р Милчо Јованоски.

Промоција на книгата "Сага за Охрид" од охридската новинарка Валентина Нелоска

Промоција на книгата "Сага за Охрид" од охридската новинарка Валентина Нелоска