×

Преведи ја страницата

Промоција на книгата „Охридската фамилија Мишеви“

6 декември 2017

На 09.12.2017 година (сабота) во 17 часот во просториите на НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид ќе се одржи промоција на книгата „Охридската фамилија Мишеви“ – автор Вера Митеска.

Промоција на книгата „Охридската фамилија Мишеви“