×

Преведи ја страницата

Промоција на книгата „Коста С. Шахов Публицистика“ од Томе Груевски

15 август 2017

НУ  – Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид и Здружението „Базилика“ од Мешеишта, општина Дебарца,  Ве покануваат на промоција на книгата „Коста С. Шахов  Публицистика “ од  Томе Груевски  на 15 август 2017 (вторник) во 19:00 часот во НУ – Центар  за култура „Григор Прличев“ Охрид.

Книгата „Коста С. Шахов  Публицистика“  е подготвена по повод 155 годишнината од раѓањето и 100 годишнината од смртта на Константин (Коста) Стефанов Шахов (1862 – 1917 – 2017).