×

Преведи ја страницата

Промоција и презентација на првата образовна on-line платформа Teachhoot

7 декември

На 12.12. 2017 год. (вторник)  во 12 часот во просториите на НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид ќе се одржи промоција и презентација на првата образовна on-line платформа Teachhoot.

Поканети се сите заинтересирани ученици, студенти, професори и родители.

Дојдете да дознаете како со on-line образованието може да ги премостите просторните бариери и како да заштедете време во образование на Вас!

За Teachhoot платформата ќе зборуваат нејзините основачи Деан Живковски и Тоше Мицевски, гости се туторите м-р Татјана Гогоска и Игор Богданоски.

Teachhoot = on-line образование