×

Преведи ја страницата

Претставување на Александар Чотриќ, сатиричар од Белград (Србија)

30 јуни 2017

Културниот центар “Бран” и Ревијата за книжевност “Бранувања” од Струга и НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид во рамките на VII-та Меѓународна манифестација “Струшки книжевни средби” организираат Претставување на Александар Чотриќ, сатиричар од Белград (Србија).

Промотори: Тоде Илиевски и Петко Шипинкаровски

Претставување на Александар Чотриќ