×

Преведи ја страницата

Предавање за Свети Јован Шангајски и Сан Франциски

22 мај, 2019 

1a2bffbb18afe0077e3ba503ce4bc8e9_L

Денеска во 12 часот во НУ. Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид  во организација на Почесниот конзулат на Руската Федерација д-р Ана Комарова ќе  одржи предавање за Свети Јован Шангајски и Сан Франциски, чудотворец и голем подвижник од 20 век.

Д-р по науки Комарова ќе говори и за неговата врска со Македонија и македонскиот народ.