×

Преведи ја страницата

Поетско читање во чест на Свети Климент

03 декември 2015

Во понеделник на 7-ми декември во НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид ќе се оддржи поетско читање во чест на Свети Климент Охридски. Одбрани песни од македонски поети ќе чита актерот Ивица Цонев.

Настанот ќе започне во 12 часот во Прличевата одаја при НУ Библиотека “Григор Прличев“- Охрид.