×

Преведи ја страницата

Почесниот руски конзулат во Охрид со предавање за Сесловеснките Просветители

22 мај 2017

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид и Почесниот Конзулат на Руската Федерација од Охрид, во чест на празникот на сесловенските просветители, Светите Кирил и Методиј, организираат предавање на тема „Староруска азбука како молитва“.

Настанот ќе се одржи на 23 мај (вторник) во просториите на Библиотеката, а истиот ќе започне во 12 часот.