×

Преведи ја страницата

Од втори септември Одделот за издавање книги ќе работи од 8:30 до 18:30 секој работен ден

30 август, 2019 г. 

Почитувани читатели и корисници на нашите услуги ве известуваме дека одделението  за издавање книги од понеделник – втори септември повторно ќе е отворено секој работен ден од 8:30 до 18:30 часот.

biblioteka

Летниот период библиотеката го искористи за набавка на  нови наслови од  лектирните изданија за основно образование а континуирано се збогатува и обновува и фондот на задолжителните лектири за средно образование.

Во НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид континуирано се врши упис на нови членови,