×

Преведи ја страницата

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организира промоција на збирките поезија “Задачите се зададени” и “Официјални документи за нас” од Зоран Јакимоски

21 декември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организира промоција на збирките поезија “Задачите се зададени” и “Официјални документи за нас” од Зоран Јакимоски. За книгите ќе зборува Славе Ѓорѓо Димоски.

Промоцијата ќе се одржи на 22.12.2017 (петок) во 18:00 часот во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид.

промоција на збирките поезија "Задачите се зададени" и "Официјални документи за нас" од Зоран Јакимоски