×

Преведи ја страницата

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организира промоција на стихозбирката “Во прегратката на сните” од Дамир Марас од Хрватска

1 декември

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организира промоција на стихозбирката “Во прегратката на сните” од Дамир Марас од Хрватска.
Вовед Мирко Томовски, промотор Тоде Илиевски, интерпретатор Виолета Сековска.

Почеток 13:00ч (вторник) 05.12.2017, Прличева одаја при НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид

НУ Библиотека "Григор Прличев" - Охрид организира промоција на стихозбирката "Во прегратката на сните" од Дамир Марас од Хрватска