×

Преведи ја страницата

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организира претставување на творештвото на поетесата Душка Мушиќ од Хрватска

10 април 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид на 13.04.2018 (петок) во 12:00 часот организира претставување на творештвото на поетесата Душка Мушиќ од Хрватска.

Воведна реч – Мирко Томовски
За творештвото – Тоде Илиевски
Одбрани стихови – Маја Мојсова

НУ Библиотека "Григор Прличев" - Охрид организира претставување на творештвото на поетесата Душка Мушиќ од Хрватска