×

Преведи ја страницата

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид, организира општински натпревар “Млади библиотекари” – 2017

26 септември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид, организира општински натпревар “Млади библиотекари” – 2017.
Натпреварот ќе се одржи на 29.09.2017 година (петок) во просториите на НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид, со почеток во 10 часот.

Право на учество на општинскиот натпревар имаат учениците и членовите на библиотеките од Основните училишта на Општина Охрид.

Победниците од овој натпревар се стекнуваат со право на учество на Републичкиот (државен) натпревар.

Општински натпревар "Млади библиотекари" 2017