×

Преведи ја страницата

На 25 април (понеделник) промоција на книгата “Непростено” од авторката Ангелина Петровиќ

20 април 2016

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид ги поканува сите љубители на пишуваниот збор во понеделник, 25 април, да учествуваат на промоција на романот “Непростено” од авторката Ангелина Петровиќ, која доаѓа од Обреновац – Србија.

Промоцијата ќе започне во 12:00ч во просториите на библиотеката.