×

Преведи ја страницата

Министерката за култура во работна посета на Охрид

09 јануари 2016

Министерката за култура Елизабета Канческа Милевска и директорката на НУ Библиотека “Григор Прличев“ Охрид Александра Белевска

Министерката за култура Елизабета Канческа Милевска и директорката на НУ Библиотека “Григор Прличев“ Охрид Александра Белевска

Elizabeta Kanceska Milevska i Aleksandra Belevska vo Ohrid
Elizabeta Kanceska Milevska i Aleksandra Belevska vo Ohrid
Elizabeta Kanceska Milevska i Aleksandra Belevska vo Ohrid