×

Преведи ја страницата

ИЗВЕСТУВАЊЕ

8 јуни 2018

Се известуваат читателите на НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид дека од 11.06.2018 (понеделник) до 31.08.2018 (петок) библиотеката ќе работи во една смена од 08:30ч до 16:30ч, a со корисници на услуги од 08:30ч до 16:00ч.