×

Преведи ја страницата

Известување

15 јуни 2015

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид ги известува сите читатели и корисници на нејзините услуги дека од 15 јуни библиотеката ќе работи во една смена од 8 и 30 до 16 и 30 часот.

Двосменското работење ќе започне од 1-ви септември.