×

Преведи ја страницата

Промоција на книгата “Масонски степени” и изложба на масонски книги од авторот Проф. д-р Миле Миќуновиќ

6 октомври 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организира промоција на книгата “Масонски степени” и изложба на масонски книги од авторот Проф. д-р Миле Миќуновиќ. Промотор е м-р Милчо Јованоски.

Изложба на масонски книги од Проф. д-р Миле Миќуновиќ

Отворањето ќе се одржи во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид на 12.10.2017 (четврток) во 13:00ч.
Изложбата ќе биде отворена до 18.10.2017.