×

Преведи ја страницата

Изложба на книги од „Роднокрајните автори – родени во ноември

18 ноември, 2019 г. 

Од утре 19 ноември до идниот понеделник во „Прличевата одаја “ на НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде поставена изложбата на книги: „Роднокрајни автори – родени во ноември“.

biblioteka

На овој пригоден начин со изложба на дел од нивното творештво ќе бидат претставени авторите: Митре Велјаноски, Севим Адем – Сана, Никола Митровиќ – Бабе, Стојан Ристески, Димче Донески и Димче Џајкоски.

Изложбата ќе може да се погледне секој работен ден од 9 до 18 часот.