×

Преведи ја страницата

Борче Исакоски од Охрид прв на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“

17 ноември 2018

Вчера во Демир Хисар во организација на Библиотекарското здружение на Македонија се одржа традиционалниот Републички натпревар „Млади библиотекари“.

Борче Исакоски од Охрид прв на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“
Првото место го освои Борче Исакоски од ОУ „Христо Узунов“ од Охрид под менторство на Санта Миткова. На второ и трето место се пласираа претставниците од Струмица и Радовиш.

Борче Исакоски од Охрид прв на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“

Годинава на натпреварот учествуваа 21 натпреварувач од цела Македонија.