×

Преведи ја страницата

Амбасадата на Р. Унгарија во Р. Македонија донира дел од својот книжен фонд во НУ Библиотека „Григор Прличев“

15 февруари 2018

Градоначалникот  на  Охрид, д-р Јован Стојаноски имаше протоколарна средба со амбасадорот на Република Унгарија во Република Македонија.

Амбасадата на Р. Унгарија во Р. Македонија денес  донира дел од својот книжен фонд во НУ Библиотека  „Григор Прличев“

Амбасадорот на Р. Унгарија во Р. Македонија, Н.Е Ласло Иштван Дукс донира дел од својот книжен фонд во НУ Библиотека  „Григор Прличев“.

Амбасадата на Р. Унгарија во Р. Македонија денес  донира дел од својот книжен фонд во НУ Библиотека  „Григор Прличев“.