×

Преведи ја страницата

Ѕвезди на светската книжевност

Ѕвезди на светската книжевност се наслови кои библиотеката ги доби преку Министерството за култура на РМ, а истите се донација од Владата на РМ.

Книгите се донација од Владата на РМ.

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.