×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – септември 2018

5 септември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Девојката пред мене” – Џ. П. Дилејни
  • “Преправај се и танцувај” – Дијана Чејмберлен
  • “Кралство од соништата” – Џудит МекНот
  • “Го сакам Њујорк” – Линдзи Келк
  • “Златна прашина” – Ибрахим Ал-Кони
  • “Магла” – Мигел Де Унамуно
  • “Белграѓанки” – Игор Маројевиќ
  • “The tower on the hill” – Митко Маџунков
  • “Рингишпил” – Љиљана Атанасова
  • “Децата од моето училиште” – Јадранка Клисарова