×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – септември 2018

26 септември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Невидливи љубови” – Владимир Јанковски
 • “Бродолом” – Рабиндранат Тагоре
 • “Божественото во себе” – Моника Стојанова
 • “Песната на грдото пиле” – Петре Бицевски
 • “Допирот на времето” – Моника Стојанова
 • “Утринска молитва” – Петко Шипинкаровски
 • “Безимениот” – Петар Петрески
 • “Вечниот син” – Кристовао Теза
 • “Југословенството меѓу траумата и идентитетот” – Златко Крамариќ
 • “Балканска сага том I” – Василка Данаилова Бисероска
 • “Балканска сага том II” – Василка Данаилова Бисероска
 • “Бродот. Конзархија” – Томислав Осмнали