×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – септември 2018

19 септември

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Дневникот на заводникот” – Сорен Кјеркегор
 • “Песочен часовник” – Данило Киш
 • “Танцувајќи во тишината” – Моника Стојанова
 • “Танцот на животот” – Моника Стојанова
 • “Собирачи на пепел” – Давор Стојановски
 • “Животот и приклученијата на војникот Иван Чонкин” – Владимир Воинович
 • “Визија за локвата и вињари” – Иван Чаповски
 • “Точно изложение на православната вера” – Јован Дамаскин
 • “Светска жена” – Лилјана Дамовска
 • “Соочувања” – Зоран Тодоровски
 • “Патот до врвот” – Лефтер Манче
 • “Дали на Америка и треба надворешна политика?” – Хенри Кисинџер