×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – септември 2018

12 септември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Онаа ноќ во Њујорк” – Лорен Лејн
  • “Првиот последен бакнеж” – Али Харис
  • “Една од момците” – Лорен Лејн
  • “Или ти, или никој” – Сузан Елизабет Филипс
  • “Светот на дланка” – Славе Николовски-Катин
  • “Последните сведоци” – Светлана Алексиевич
  • “Војници со гумени чизми” – Ивица Челиковиќ
  • “Мемоарите на една млечка” – Блаже Миневски
  • “Училница за глума” – Татјана Гогоска
  • “Јамболија што лае” – Киро Донев