×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – септември 2017

20 септември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Ејми Сноу” – Трејси Рис
  • “Девојките” – Ема Клајн
  • “Збогум Најмила” – Кристин Хана
  • “Убави Девојки” – Карин Слотер
  • “Кошмар” – Лаш Кеплер”
  • “Манастир Фуентерабија” – Јагода Михајловска-Георгиева
  • “Доилката” – Лилјана Пандева

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.