×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – септември 2017

28 септември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Спасителот” – Ју Несбе
  • “Другиот брег на Босфор” – Тереза Ревај
  • “Се’ баш се’ ” – Никола Јун
  • “Фатен на дело” – Харлан Кобен
  • “Надја” – Андре Бретон
  • “Извештаи на рисот” – Славе Ѓорѓо Димоски
  • “Автобиографија” – Григор Прличев

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.