×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – октомври 2017

04 октомври 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Линда” – Лејф Г.В. Першон
  • “Јас пред тебе” – Џоџо Мојес
  • “Орландо” – Вирџинија Вулф
  • “Мојот татко Пабло Ескобар” – Хуан Пабло Ескобар
  • “Љубов на два континента” – Марија Бабамова
  • “Во вортексот на остварените желби” – Ана Бучевиќ
  • “Љубовниците и мистиците” – Руми Џелалудин

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.