×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – октомври 2017

25 октомври 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Јас те сакам повеќе” – Лиса Гарднер
  • “Убиство на теренот за голф” – Агата Кристи
  • “Уна и Селинџер” – Фредерик Бегбеде
  • “Само пријатели” – Колин Хувер
  • “Чудата на Свети Еразмо” – Стојан Ристески
  • “Половина век карате” – Димче Јанковски