×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – ноември 2018

28 ноември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Тајната на облаците” – Алисон Ричман
 • “Замка” – Мелани Рабе
 • “Самурајот од Севилја” – Џон Џ. Хили
 • “Најдолгото патување” – Николас Спаркс
 • “Маската од Венеција” – Розалинд Лејкер
 • “Портите на Еванџелина” – Хестер Јанг
 • “Лисица” – Дубравка Угрешиќ
 • “Ангелите од Москополе” – Катја Максим
 • “Маџун” – Влада Урошевиќ
 • “Свети Архангел Михаил” – Миле Д. Миќуновиќ
 • “Писателот оддалеку” – Владан Матијевиќ
 • “Трагач низ времето” – Кристина Трајкоска Рудеска