×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – ноември 2018

21 ноември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Урбани топоними” – Ѕвездан Георгиевски
 • “Земја на бегалци” – Кица Колбе
 • “Љубовта на генерал Ш.” – Лира Бојку
 • “Сончевина” – Кристина Николовска
 • “Исушено блато” – Јанко Полиќ Камов
 • “Одбрани драми” – Тунџер Џуџенолу
 • “Последниот воз за Загреб” – Владимир Попов
 • “Кумова слама” – Славе Ѓорѓо Димоски
 • “Уметноста на среќата” – Епикур
 • “Долина на сончогледите” – Агим Морина
 • “Вештерки” – Роалд Дал
 • “Сто без една песна”