×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – ноември 2018

14 ноември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Про-музика” – Костадин Костадиновски
 • “Животот е добар ако не се откажуваш” – Сет
 • “Сини пилули” – Фредерик Петерс
 • “Студениот мир” – Селим Ибраими
 • “Пријателот на Кафка” – Миро Гавран
 • “Исчезнати мигови” – Викторија Македонска
 • “Писма без марка” – Лилјана Мазова
 • “Балкански наративи” – Катица Ќулавкова
 • “Варна на мојата младост” – Васил Тоциновски
 • “Поезија” – Димитар Башевски
 • “Нашето националистичко пијанство” – Александар Литовски
 • “Македонското женско творештво во XIX век” – Славчо Ковилоски