×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – ноември 2017

1 ноември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Лавиринт на духовите 2” – Карлос Руиз Зафон
  • “Изгубени во љубовта” – Тарин Фишер
  • “Мојата продавница за кучиња” – Јарослав Хашек
  • “Одминато време” – Наум Трајчески
  • “Во Исусовите години” – Данило Јокановиќ
  • “Рецепцијата на музичкото дело во естетичките теории на 20-от век” – Дуња Иванова